ZERO - Sunny Days la Eurovision 2009

P iesa Sunny Days a celora de la Zero s-a clasat intre cei 6 finalisti din Romania de la Eorovisionul de anul acesta mai exact pe locul 4. De amintit faptul ca muzica si verusrile acestei piese apartin in toalitatea baietilor de la Play & Win.
Votul publicului sa indreptat categoric spre fetitele de la Blaxy Girl dar ca de fiecare data "juriul" are ultimul cuvantde spus, si in ciuda televotingului (dupa parerea mea a fost degeaba) care le desemna castigatoare pe fetele lui Costi Ionita ei au ales ca in Rusia pe 12 mai la Moscova sa ne reprezinte tara, Elena Gheorghe cu piesa The Balkan girls.
In fine poate reusim sa depasim locul 20 din 25 posibile pe care l-am obtinut anul trecut :D . Toata tara a votat Blaxy Girl numai ca "specialisti" din juriu au ales total altceva .
De Zero iti spun ca este band-ul galagios de la Maruta din emisiunea de la Pro Tv, nu a fost sa fie pe podium dar cu siguranta va fi foarte cantata in acest an pe toate posturile de radio din tara si cu siguranta va face furori vara asta la mare.

0 comentarii: