Alba Iulia se pregateste de sarbatoare

Ieri dimineata o mana de oameni cuvinciosi s-au apucat de lucru pe la ora 7:00, nimic neobisnuit pana aici; sarcina lor era aceea de a pune instalatia de sarbatori(acele luminite galbene) de la un stalp la altul. Aseara mi-am reamintit ca sunt in Romania si ca orice este posibil si admisibil. Putei vedea cu toti ce lucru de mantuiala s-a exectuat de catre echipa trimisa pe teren de catre cei care au fost in masura sa dea ordine (acei sefi besinosi de la birourile lor caldute cu secretare dragute).
Ideea e ca pana ce aceste luminite vor fi data jos de pe stalp va fi evident dupa sarbatori astefel ca noi cetatenii de rand trebuie sa ne bucuram de aceste instalatii puse stramb(la boloboc) de catre acele persoane care au lucrat cu spor si devotament in dimineata de 11 decembrie (Gheorghe ... hai ba sa terminam si noi odata si sa mergem acasa). S-a facut un lucru de tot cacatu pe o suprafata de nici 200 de metri (in centrul orasului Alba Iulia de la fostul club Ra pana la hotel Parc.
Stimati domni cu functie mare in stat, de la birourile voastre caldute iesiti si dvs. pe teren sa vedeti cum sta treaba, nu stati doar in birourile colorate si stati sa se faca ora "X"(dati telefoane , va plimbati cu masinile voastre modeste(Q7,BMW etc.) suteti clienti fideli ai cafenelelor cu fite din oras) si sa fugiti acasa. Oare acesti domni nu au ochi sa vada aceasta mizerie, pt.care cu siguranta s-au consumat ceva verzisori?!
Am un sfat pt. sefi de la birou (besinosii) : cand sunteti in pat cu sotia ,amanta ,prietena grabiti-va sa terminati repede asa cum faceti zilnic la birou sa vedeti ce parere o sa aiba fata despre tine (besinosule)!
O sa rasfoim cu toti presa locala in zilele astea si vom citi articole de genu "Alba Iulia pregatita de craciun" etc.
La naiba...

0 comentarii: