Emisiune la Radio

Frumos astazi la radio...Intrebarea emisiuni de astazi a fost : "Credeti ca Steaua Bucuresti va trece de Galatasaray si se va califica in grpele Ligii Campionilor?"

Ei bine raspunsuri am primit multe printre care si un ascultator din Aiud care a tinut sa intre in direct cu noi pt a-si zice ofuuu.Pe de-o parte optimism in pofida calificari, iar in cealalta extrema multa prostie...Chiar nu-i inteleg pe uni deloc...intradevar nu toata lumea merge la vot , nu toti tin cu Steaua dar parerea mea este ca ar fi frumos ca pentru o seara sa fim stelisti cu totii, adica "romani" ...crezi ca e asa de greu? E drept ca fiecare dintre voi tine cu un club sau altu la o adica e dreptul fiecaruia ... astazi ar trebui sa lasam rautatiile la oparte si sa fim cu toti "romani"

1 comentarii:

Anonim spunea...

da asa este an seara asta meci mare ,dar oricat de roman asi fi nu masi bucura pt nici o echipa asa de mult ca si de steaua fie ca joaca an campionat fie la masa bogatilor. asa ca HAI STEAUA, iar voi ceilati dinamvisti sau rapidisti multa uieeeeeeee.